Idą Święta!!! :)

23:08:00

Ostatnio jestem w bardzo dobrym i wręcz miłosnym nastroju :) To wszystko spowodowane jest tym, że UWIELBIAM okres przedświąteczny, nawet tą całą komercję, "Last Christmas" i przesyt koloru czerwonego i zielonego. A dodatkowo, spadł śnieg, więc za każdym razem, jak spoglądam za okno, mam już uśmiech na twarzy ;)
W głowie mi ostatnio tylko szukanie prezentów dla najbliższych... a jak Wam idzie szukanie? :) Jeśli nie macie pomysłu, to proponuję Wam małą parasolową promocję :) Przyjdźcie na Cekinadę 9.12.2012, znajdźcie tam moje stoisko i...wybierajcie! Będą bransoletki o połowę tańsze, za 12 zł, polecam! A do tego gratisowe opakowanie świąteczne. Poniżej plakaty promocyjne i parę moich instagramowych zdjęć. Pozdrawiam Was i życzę kolorowych Mikołajek jutro, papa! :)


Recently I am in a very good mood and actually loving mood :) It's all due to the fact that I LOVE the Christmas season, even all this commercialism, "Last Christmas" and the glut of red and green. And in addition, it snowed, so every time I look out the window, I have a smile on the face;)
I'm looking for gifts for loved ones all the time ... and you? :) If you have no idea, I suggest you a small Parasola _ promotion :) Come on 12/09/2012 to "Cekinada", find where I stand .. _ and choose! Bracelets will be about half price for 12 zł! And of course Christmas Bonus package. Below there are promotional posters and a few of my instagram photos. I greet you and wish you a colorful Santa Claus day tomorrow, bye! :)







 Wesołych Mikołajek, życzy Parasola!! :D


You Might Also Like

0 komentarze